duminică, 9 martie 2014

Spune STOP unghiilor distruse!!!




             Spune STOP unghiilor distruse si afectate de tot felul de ciuperci!
             In atentia tuturor fetelor care s-au apucat de manichiura fara a face cursuri de calificare, cat si a tutror persoanelor care merg sa-si faca manichiura si ajung acasa cu unghii ca in pozele de mai jos : urmatoarele fotografii fac parte din categoria " ASA NU! "






























Ce se intampla cu unghiile voastre daca nu sunt aplicate corect (tehnica, igiena)? Pe langa faptul ca unghiile pot deveni foarte subtiri, poti lua si tot soiul de ciuperci care si dupa ce vor fi tratate, unghiile nu vor mai fi ca la inceput! Asta puteti vedea in pozele urmatoare!





Dupa ce ati putut vedea toate astea, voi sunteti cele care puteti alege!Vedeti singure diferenta in pozele ce urmeaza!




**Aceste unghii sunt colectionate de pe internet de-a lungul timpului, fapt pentru care nu pot preciza sursa.

7 comentarii:

  1. Ce strasnice sunt.Am vazut asa ceva la 2 fete le-am zis ca unghiile lor arata groaznic,neprofesional executat,dar nu mau ascultat si au continuat sa le faca la aceeasi persoana.Groaznic. Multumesc pentru articol pup
    www.bysunshine.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti multumesc pentru apreciere si te invit sa ma urmaresti in continuare, voi posta noi informatii utile (sper).O zi buna! :)

      Ștergere
  2. bai e o prostie asa nu? adica sa te alegem pe tine ca tu le pui cel m ai bn? nu exista asa ceva .. asa ca lasa ne cu pareri ... dastea. etc etc

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu zice nimeni sa te duci la cea care a postat acest articol. E pur si simplu o atentionare, un sfat. Daca vrei sa iei aminte, bine, daca nu, la fel de bine. Sunt unghiile tale si te duci unde vrei insa ideea era sa fii atenta unde te duci sa iti faci manichiura.
    Pozele sunt groaznice, nu stiu cum ar putea cineva sa pozeze asa ceva, sa le posteze pe internet. Oameni inconstienti care nu se gandesc ca isi pot strica sanatatea chiar si prin aceste tehnici.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aceste fotografii le-am "cules" de pe internet!
      Socata ca exista asa ceva, le-am postat pentru a face atente femeile care isi fac manichiura in tot felul de locuri!
      Este absolut necesar ca o manichiura sa fie executata corect din punct de vedere tehnic , cat si al igienei pentru ca exista riscuri foarte mari sa isi puna in pericol sanatatea unghiilor!

      Ștergere
  4. Waiii dar mai ingrozit sincer... si eu fac manichiura tehnica dar niciodata asa ceva nu ai sa vezi la mine. Eu respect toate normele de igiena chiar daca fac acasa, dezinfectez totul inclusiv freza, pensule si chiar si lampa. Pentru ca totusi o ciuperca e invizibila dar se poate lua foarte usor.. poza 4 pare facuta intr-un salon, deci se poate si la saloane nu numai la noi manichiuristele de acasa..Ma ferit priceperea mea dar si D-zeu de astfel de lucrari oribile.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este foarte important ca manichiurista sa sterilizeze instrumentele folosite ( unghiera,foarfeca,ghilotina,inclusiv pensulele ) si de asemenea este la fel de important sa isi asigure igiena mesei de lucru.Daca nu sterilizam instrumentele folosite punem in pericol sanatatea noastra si nu numai,punem in pericol sanatatea clientei.Atat strilizarea , cat modul de realizare a unghiilor pot pune in pericol unghiile (exemplu poza nr 8).In prezent avem la dispozitie mai multe metode de sterilizare (din fericire), este pacat sa nu le folosim.

      Ștergere