marți, 11 martie 2014

Metode simple pentru uscarea rapida a lacului de unghii




                  Majoritatea dintre noi obisnuim sa ne facem unghiile cu oja cu foarte putin timp inainte sa plecam undeva si deseori le strcam chiar la plecare pentru ca nu putem sa mai asteptam 10 minute pentru a se usca!
Ce putem face sa grabim uscarea lacului de unghii?!Este foarte simplu!Mai jos gasiti cateva solutii simple!

1. Apa foarte rece

Pune bolul cu apa in congelator pentru cateva minute. Apoi tineti degetele in apa foarte rece circa 3-4 minute pentru ca lacul de unghii sa se usuce mai rapid. Apa calda poate deteriora starea manichiurii.

2. Aplica straturi subtiri de lac de unghii

In salonul de manichiura poti observa faptul ca specialistii aplica straturi subtiri de lac de unghii pentru a asigura ca oja se va usca foarte repede. La fel procedati si acasa.O sa vedeti rezultatele pozitive ale acestui ritual chiar dupa prima incercare.

3. Fixativ de par

Aplicati fixativul de par pe unghiile lacuite. Alcoolul din acest produs contribuie la uscarea mai rapida a lacului de unghii, insa este foarte important sa pulverizezi  de la o distanta mai mare, altfel vor ramane cateva pete pe suprafata manichiurii tale. Asteapta 3-4 minute apoi spala-te pe maini cu sapun.

4. Uleiurile naturale

Fa-ti  propria ta formula magica. Pune ulei de masline intr-un pulverizator si acopera unghiile tale cu aceasta solutie naturala. Dupa 4-5 minute, spala-te pe maini.

5. Uscatorul de par

Foloseste un uscator de par cu mai multe reglaje pentru temperatura. Este foarte important sa alegi optiunea de aer rece si tine unghiile proaspat lacuite in fata uscatorului pentru 4-5 minute. Aerul cald contribuie la topirea ojei care iti poate strica manichiura, iar in cel mai bun  caz face ca lacul de unghii sa se usuce mult mai greu..

6. Tine lacul de unghii in frigider


In loc sa platesti o suma mare de bani pe produsele care accelereaza uscarea ojei, incearca acesta metoda simpla.Cu 30 de minute inaintea aplicarii lacului de unghii, pune produsul respectiv in frigider sau in congelator. Potrivit spuselor admiratoarelor de manichiuri, acest ritual ajuta la uscarea rapida a ojei.



7. Tine-ti mainile in congelator

Specialistii iti ofera o solutie simpla pentru uscarea rapida a lacului de unghii. Tine-ti mainile in congelator pentru cateva secunde daca vrei sa eviti deteriorarea manichiurii tale. In loc sa investesti multi in  in produse profesionale care sa te ajute sa accelerezi uscarea lacului de unghii, opteaza pentru aceasta metoda si economiseste o suma importanta de bani.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu