luni, 6 ianuarie 2014

Tratamente pentru unghii



1. Baza bariera
Acest tratament formeaza un strat protector intre unghie si lacul de unghii si ajuta la refacerea si pastrarea elasticitatii.

2. Baza egalizatoare
Produs specific necesar unghiilor striate, neregulate. Aceasta egalizeaza si netezeste suprafata unghiei, facilitand manichiura si dand unghiei o tenta naturala.

3. Colorfix
Fixator transparent intarit cu acryl ce asigura protectie impotriva exfolierii lacului, conservand astfel luciul si culoarea initiala.

4. Ulei cuticule
Inmoaie cuticulele oferind un aspect ingrijit si regulat al conturului unghiei. Tratament de frumusete ce asigura unghiei un contur neted si regulat. Crema pentru cuticule previne deshidratarea si cresterea cuticulelor peste unghie.

5. Gel cuticule
Solutie emolienta pentru cuticule, este o formula thioxitropica ce elimina cuticulele si pielea moarta de jur imprejurul unghiei. Acesta curata si remodeleaza cuticula printr-o singura aplicare.

6. Intaritor, intaritor-creion
Impiedica ruperea si exfolierea varfului unghiei. Produs specific cu rezultate imediate. Atentie: nu atingeti altceva decat varful unghiei!

7. Lac de unghii
Gama de tonuri somptuoasa pentru a duce catre infinit degradeurile de rosu, roz, orange sau maron in functie de dispozitia si fantezia dumneavoastra.

8. Mava-white
Solutia ideala pentru unghii ingalbenite.

9. Mavaderma
Ulei nutritiv pentru radacina unghiei ce contine proteine care sunt absorbite in porii matritei unghiei stimuland astfel cresterea rapida si imbunatirea calitatii acesteia.

10. Mavadry, mavadry-spray
Sub forma unui lac si sub forma unui spray, grabeste uscarea ojei si ii ofera un luciu protector.

11. Mavala 002
Baza cu dubla actiune. Protejeaza suprafata unghiei favorizand aderenta ojei, mentine totodata flexibilitatea unghiei prelungind durata manichiurii.

12. Mavala stop
Incetati sa va mai roadeti unghiile! Un lichid absolut inofensiv ajuta atat adultii cat si copiii sa nu-si mai roada unghiile sau sa isi suga degetul, datorita gustului sau amar.

13. Mavapen
Creionul pentru un contur neted si perfect al unghiei se poate folosi si peste lacul de unghii. Este practic, poate fi folosit oriunde.

14. Nailactan
Crema nutritiva si hidratanta care se maseaza direct pe unghie. Aceasta contine un complex biologic care hidrateaza si hraneste unghia redandu-i elasticitatea si luciul.

15. Scut
Tratament in doua etape. Faza 1: baza compusa din fibre de nailon care intareste si protejeaza unghia fragila. Faza 2: egalizator ce reda unghiei o suprafata neteda.

16. Thinner
Lichid specific ce reface fluiditatea lacului de unghii. Permite astfel mult mai usor aplicarea lacului si il face mult mai durabil. Prin constructie flaconul permite controlul picaturilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu