luni, 6 ianuarie 2014

Reguli pentru unghii sanatoase

            

            In randurile ce urmeaza veti descoperi secretul unghiilor sanatoase, veti descoperi cele mai simple, dar si cele mai eficiente reguli de alimentatie pentru a va putea bucura in fiecare zi de unghii sanatoase.




             Se recomanda o alimentatie compusa din 50% fructe si legume crude, pentru a suplimenta necesarul de vitamine, minerale si enzime. De asemenea nu trebuie ocolite nici alimentele bogate in sulf si siliciu, precum broccoli sau ceapa. Trebuie incluse si alimente bogate in biotina precum soia, cerealele, drojdia de bere.

             Este foarte important consumul de apa sau alte lichide. Alimentatia poate fi suplimentata cu laptisor de matca, spirulina sau varec (alge marine), care sunt bogate in silice (compus al siliciului cu oxigenul), zinc si complexul de vitamine B; toate acestea ajuta la intarirea unghiilor.
De asemenea, un prieten de nadejde al unghiilor puternice este sucul de morcov bogat in calciu si fosfor.

             De retinut, ca regulile de mai sus sunt general valabile pentru mentinerea sanatatii intregului organism.

Un comentariu:

  1. Chiar vrei sa realizezi ceea ce iți doresti, dar nu ai inca rezultatul dorit? Cum vezi soluția finala a sarcinii tale? Ce se intâmpla? Ce crezi ca iți lipseste cel mai mult: putere, timp, bani, credința sau dorința? Sper ca recomandarile din acest articol te vor ajuta sa ajungi de unde esti acum, exact acolo unde visezi de mult sa fii. Esti gata sa parcurgi doar trei pasi si sa stabilesti un obiectiv dorit pentru tine?!
    Detalii aici pe blogul fii-modern și alte informații utile.

    RăspundețiȘtergere