miercuri, 3 aprilie 2013

Manichiura de 51.000 $




         Ce putem face cu 51 000 dolari  in vremurile noastre cand criza ne bate la usa ? 

           Raspunsul il primim de la celebra Katy Perry care si-a rasfatat unghiile cu o manichiura de 51.000 dolari ,caci criza este departe de ea.
           Un diamant incorporat in dinte costa 10 000 dolari ,in timp ce o pereche de pantofi cu tocul plin de diamante valoareaza pana la 150 000dolari ,nu este de mirare ca exista persoane care sunt dispuse sa dea pe o manichiura cu diamante de 10 karate chiar si suma de  51.000 dolari.





Aceasta manichiura nu este una obisnuita ,ea contine si un tratament.
Cu o astfel de manichiura ,nu poti trece neobservata.
           Compania Clerish pune la dispozitia femeilor din inalta societate un set de ingrijire completa a unghiilor ce presupune un tratament de unghii ,o manichiura cu diamante de 10 karate ,ingrijirea si indepartarea diamantelor.
Acest tratament este cunoscut sub numele de Ice Manicure by Cherish Angula si poate fi aplicat doar dupa ce doritoarea este consultata de un specialist in domeniul manichiurii si al pedichiurii.Partea buna este ca dupa indepartarea diamantelor ,acestea nu sunt pierdute ,ci se vor putea aplica pe inel ,bratara ,cercei ,la cererea clientei.
Cherish Angula conduce acest brand de lux avand o experienta de 9 ani in domeniu si intrebata depre aceasta manichiura , a declarat : '' Am vrut sa creez o manichiura cu un fler artistic combinat cu simbolul de lux si nimic nu era mai potrivit decat o manichiura cu diamante incorporate ".





Salonul de infrumusetare care ofera acest tratament "stralucitor "femeilor se afla in Dorchester ,Londra si a devenit faimos dupa ce celebra Katy Perry a postat pe contul ei personal de Twitter o poza cu noua ei manichiura cu diamante!
Pana in momentul de fata ,aceasta manichiura este considerata cea mai scumpa manichiura din lume ;din pacate nu toate femeile se pot bucura de o astfel de manichiura!
           Se spune ca diamantele sunt cele mai bune prietene ale unei femei iar celebritatile se mandresc cu astfel de "prietene".













Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu