marți, 2 aprilie 2013

Ce spune culoarea unghiilor despre tine



                   
                    Culoarea ojei  de pe unghii spune foarte multe despre tine, transmite un mesaj mai complex decat iti poti imagina.Fiecare culoare are particularitatile ei ,ea putand sa dezvaluie caracteristici ale personalittatii tale.
Alegerea unui anumite culori la oja poate avea ratiunea armonizarii, putand fi si o alegere instinctiva care marturiseste trasaturile femeii care poarta respectiva culoare.





                                           Semnificatia culorilor

1.ROSU - exprima puterea de seductie a purtatoarei si farmecul aparte, fiind numita si culoarea regalitatii; purtatoarea este o persoana extrovertita ,o fire puternica si pasionala , cat si indrazneata ,careia ii place sa fie in centrul atentiei.






2.ALB - semnifica echilibrul si puritate si totodata pacea.Majoritatea mireselor opteaza pentru o manichiura alba ce duce cu gandul la puritate si pace ,asa cum am mai spus.



                                                                                                                                                                            3.ROZ - femeia ce poarta aceasta culoare este plina de viata ,care stie sa inveseleasca lumea din jur    

                           












4.PORTOCALIU - este o culoare care atrage atentia si ne comunica ca persoana ce poarta aceasta culoare este vioaie ;este un simbol al toamnei si exprima o perioada a stralucirii si a transformarii.


















5.ALBASTRU - este o culoarea sofisticata si autoritara ,si nu in ultimul rand exprima loialitatea si stabilitatea femeii; cu cat culoarea e mai deschisa cu atat purtatoarea este mai calma.




6.VERDE - semnifica a femeie care stie sa-si controleze bine emotiile , o fire energetica ,ambitioasa si de multe ori geloasa, purtatoarea este deschisa catre noutati,verdele exprima si prospetime




7.CORAI - este o culoare feminina ,exprima fericirea sufleteasca a posesoarei si poate fipurta la orice tinuta lejera de vara



8.NEGRU - femeia care poarta negru nu inseamna ca este in depresia neaparat ,ci si faptul ca femeia este foarte puternica si curajoasa.




9.GALBEN - aceasta femeie este mereu pusa pe glume si gata sa se bucure de partea frumoasa a vietii.




10.GRI - culoarea este purtata de persoanele foarte responsabile,dar nu este o regula.



11.AURIU - femeia are tendinte de a fi materialista.



12.ARGINTIU -  aceasta femeie are imaginatia foarte bogata iar creativitatea foarte dezvoltata.

13.MARO -  pe aceste femei te poti baza mereu ,sunt gata sa sara in ajutor si de cele mai multe ori iau cele mai bune decizii.



14.MOV - este o culoare care atrage atentie, scoate in evidenta firea colerica ,este purtata de femeia care spune verde in fata ce are de spus; este o persoana plina de energie si uneori cade intr-o tristete profunda.




Aceste afirmatii se bazeaza pe un studiu amanuntit la care au participat cateva mii de femei ,nu este neaparat sa fie in totalitate adevarat.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu