miercuri, 17 aprilie 2013

Ce unghii poarta vedetele ?




Colorate ,simple,cu sclipici ...?Ce prefera vedetele cand vine vorba de unghii ?
O sa va arat ce unghii poarta cateva dintre vedete.

Rihanna 
Intr-un concert din Florida ,Rihanna avea pictat pe una din unghii chipul actualului presedinte al Statelor Unite ale Americii ,Barack Obama.





















Vedeta si-a etalat cu mandrie si aceste unghii zambitoare ,care au devenit un trend.





























Recent ,Rihanna a fost fotografiata cu o manichiura indrazneata,care a captat atentia tuturor!



Katy Perry 
Si-a facut aparitia la premiera filmului "Part of me"la Tokyo cu o manichiura care a atras atentia tuturor celor din jur.Unghiile sale erau pictate manual chipurile a 9 dintre personajele unor desene animate din anii '90 : Daria. Vedeta a fost atat de incantata de manichiura sa incat nu a rezistat tentatiei de a le face publice pe contul de Twitter.



Lady Gaga
Vedeta prefera unghiile ascutite si culorile mate mai inchise.Multi se intreaba cum se descurca in viata de zi cu zi cu aceste unghii.



Kelly Osbourne adora acest fel de manichiura!


Jennifer Lopez 
Aceasta manichiura a atras toate privirile la un important eveniment si pare sa devina un trend in randul celebritatilor in 2013. Aceasta manichiura s-a potrivit de minune cu tinuta purtata de vedeta.






Kate Graham promoveaza unghiile lungi,forma de migdala si decorate cu zale metalice.




Alexandra Badoi,
prezentatoarea rubricii Meteo de la Observato ,Antena 1, are o pasiune nu doar pentru moda ,ci si pentru manichiura. De curand a postat pe contul ei de Facebook o poza cu noua ei manichiura , pe aceasta cale multumea si salonului unde si-a realizat manichiura.








Victoria Beckham si Liv Tyler sunt doar doua dintre adeptele unghiilor pictate cu negru ,fiind de parere ca negrul pe toata unghia le ofera o deosebita elegante.




La polul opus celor doua dive se afla Jennifer Aniston si Fergie, care prefera unghiile nude si sunt foarte apreciate de critici.



Dita Von Tesse a fost printre primele vedete care a optat pentru manichiura Moon, ea adora culoarea rosie ,pe care o conbina cu o semiluna alba iar forma unghiilor pentru care opteaza este intotdeauna ovala.




Andreea Balan a fost protagonista primei sedinte foto a revistei Nails Aesthetics ,vedeta a pozat cu un sarpe de 40 kg ,reptila care patroneaza anul 2013, conform calendarului chinezesc.
Vedeta a pozat in ipostaza inedite, prezentand tendintele anului 2013 in nail art si purtand o serie de modele de manichiura preferate de vedetele din tara ,cat si de la Hollywood.










Adelina Pestritu,




prezentatoarea emisiunii D-Paparazzi,obisnuieste sa poarte o culoare pe toata unghia ,de regula poarta culori puternice, cum ar fi rosu, visiniu, etc 





Antonia ,desemnata de catre o celebra revista pentru barbati ca fiind cea mai frumoasa femeie din lume, are o slabiciune pentru manichiura si nu ezita sa incerce tot felul de modele ciudate.




Vedeta prefera o manichiura indigo deoarce este potrivita atat pentru tinutele de zi ,cat si pentru cele de seara.




In incheiere ,am ales sa va fac cunoscuta manichiura Deliei Matache.
Aceste fotografii sunt descarcate de pe contul de facebook al acesteia.
De-a lungul timpului ,Delia ne-a surprins cu manichiuri din ce in ce mai indraznete.















                Pentru a alege nuanta ojei este foarte important sa tinem cont de lungimea unghiilor ,de forma unghiilor si nu in ultimul rand de culoarea pielii ,deoarece specialistii sunt de parerea ca nuanta unghiilor trebuie sa fie o extensie a nuantei pielii tale.
Inca un lucru ce nu trebuie sa il uitam este acela ca indiferent de lungimea ,culoarea sau forma unghiilor ,manichiura noastra trebuie sa fie impecabila.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu