luni, 1 aprilie 2013

Manichiura barbateasca



              Multi barbati nu considera normal ca ei sa mearga la un salon pentru a-si ingriji manichiura, insa este o gandire total gresita!
Asa cum mainile ingrijite ale unei femei scot in evidenta frumusetea si eleganta ei ,asa si unghiile ingrijite ale unui barbat spun multe despre el societii in care traieste ,oferind un tablou al unui barbat care se respecta si are grija de imaginea sa ,privind mai departe de haine sau accesorii.
              Trebuie sa recunoastem ca multi dintre barbati nu merg la salon sa-si ingrijeasca unghiile pe motiv ca sunt considerati gay, ceea ce este total gresit ,avand in vedere ca lumea a evoluat ,iar barbatul din ziua de azi nu mai merge in padure sa taie lemne de dimineata pana seara ,nu mai merge in padure sa taie lemne toata ziua si nici nu mai poarta aceleasi haine zile in sir fara sa ii pese de cum arata.
              Barbatul de astazi merge la sala pentru a se mentine in forma ,e atent la ce mananca ,merge la masaj ,foloseste produse de styling si parfumuri si investeste in haine si tot felul de accesorii.Ca barbat, a lasa o manichiurista sa se ocupe de unghiile tale nu inseamna feminizare ,ci respect fata de tine.
              Manichiura unui barbat nu reprezinta un moft ,ci o necesitate atat pentru confortul personal ,cat si pentru a fi prezentabil in societate.

Caracteristicile manichiurii barbatesti
Manichiura masculina se deosebeste de cea feminina prin textura pielii ,ceea ce arata cat de importanta este manichiura la barbati.In primul rand,pielea barbatului este mult mai dura si groasa decat a femeii ,de aceea este nevoie de o atentie sporita si mai mult timppentru a efectua toate etapele ca la carte.Forma unghiei se a face dupa forma degetului si daca aceasta regula nu va fi respectata atunci unghiile vor parea la fel de neingrijite. 

Principalii pasi ai unei manichiuri barbatesti sunt : 

-15-20 minute de baie cu apa aromatizata cu uleiuri si saruri

- impingerea cuticulei si taierea ei



- realizarea formei unghiei



- lustruirea unghiei ,astfel vor deveni mai moi si nu vor mai avea crestaturi



- imbalsamarea si indepartarea bataturilor

- aplicarea unei creme si masajul mainilor

- aplicarea lacului de unghii ,doar la cerinta clientului
- aplicarea unui ulei de cuticule pentru hidratare
- aplicarea unei lotiuni masculine de maini si unghii care ofera catifelare. 


             Pretul unui astefel de manichiuri este circa 12- 20 lei si se realizeaza in aproximativ 45  de minute.
Acest tip de manichiura ar trebui sa se realizeaza o data pe luna!
                 Este normal ca un barbat adevarat sa frecventeze saloanele de manichiura ,pentru ca ingrijirea mainilor aduce barbatilor un plus de valoare la imaginea sa, atat ca om civilizat ,cat si in ochii femeilor cu care interactioneaza.
Ingrijirea mainilor si unghiilor la un barbat este la fel de importanta ca si igiena sa intima!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu