joi, 3 octombrie 2013

Seminar cu Tanya Povenscaia




               REFORM OF BEAUTY SRL invita toate tehnicienele de unghii la un seminar exceptional sustinut de Tanya Povenscaia unde vor fi prezentate utimele noutati in materie de produse de unghii, acest seminar va avea loc pe data de 12 octombrie 2013. 

              Seminarul va fi impartit in doua parti.
              In prima parte a seminarului vor fi prezentate noile oja permanente Reforma Nails si numeroase modele realizate cu aceste oje!
Vor mai fi prezentate si noile geluri-vopsea care pot fi folosite la manichiura clasica si nu numai si vor avea loc demonstratii de Nail-art cu noile geluri- vopsea (geluri - paint ).

              In a doua parte a seminarului vor fi prezentate tehnicile de executare a formei migdala scurta cu diverse modele.

              Surpriza acestui seminar este reprezentata de demonstratia formei extra - stiletto cu model girl - face (chip de fata), acest model fiind unul extravagant.

              Seminarul se va desfasura pe parcursul a 3 ore, mai exact intre orele 12:00 si 15:00, dupa care participantii vor fi invitati sa participe la un workshop de aproximativ 3 ore unde vor putea invata atat tehnica de lucru si pictura permanenta cu noile geluri-paint, cat si cu ojele permanente: nail art, french, combinatii de culori, realizarea de treceri de culori,etc

              Taxa de participare la workshop va fi 100 lei si pentru a participa se vor face revervari!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu