miercuri, 9 octombrie 2013

Forma Edge - Valentina Denisenko






                 Forma edge este forma neconventionala, ce nu se potriveste oricui.Iti trebuie un stil si o personalitate deosebita si bineinteles, mediul in care activezi - servici, scoala - sa iti permita sa porti o astfel de manichiura.

                 Forma este bine definita, patul unghial este prelungit in forma de "V", marginile libere sunt perfect paralele, varful se termina deasemenea in "V". Majoritatea sustin ca unghia se aseamana unui acoperis, datorita profilului unghiei in care muchiile laterale formeaza un "V" perfect . Acestei forme i se potrivesc design-urile geometrice ce urmeaza liniile robuste ale unghiei Edge.

          Creatoarea formei "Edge" este Valentina Denysenko.
          Unghiile in forma Edge, sunt ca un accesoriu modern.

Cerintele formei: laturile drepte, coloana dreapta pe mijlocul unghiei, avand forma unui acoperis de casa. Este opusa formelor Migdala si Pipe, accentul fiind pe margini si pe colturi. Este o forma mai extrema dar eleganta. 

Se recomanda varianta French pentru a evidentia caracteristicile formei. 
Prelungirea patului unghial se va realiza in forma de “V” in loc de forma “U” cu care ne-am obisnuit. 


Decorul poate fi realizat cu usurinta, deoarece avem suprafata suficienta si bine impartita. 
La realizarea formei este foarte importanta tehnica cu care se fixeaza sablonul avand grija sa realizam forma de la inceputul constructiei,tinand cont de laturi pe tot parcursul procesului.Stilul de Edge transpune pe purtătoarea ei într o lume modernă a modei şi a formelor .


              Acest stil este agreat de doamnele de toate vărstele, care se simt tinere şi au un stil personal hotărăt. 

             Crearea formei Edge necesită precizitate avansată de la manichiuristă. Aşezarea şablonului, aşezarea materialelor, răzuirea perfectă necesită o perfecţionare în domeniu. Timpul în care se poate realiza o astfel de manichiură este mai lung, lucru care se poate observa şi în preţ.

 ***Aceste lucrari sunt realizate de Valentina Denisenko - creatoarea acestei forme



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu