joi, 3 octombrie 2013

Curs gel si aquarell art cu Valentina Denisenko





             Reform of Beauty o va aduce pentru a doua oara in Romania pe Valentina Denisenko - autoarea formei edge, fondarul si conducatorul  " Academiei de modelare si design pe unghii Denisenko ".
             Aceasta va veni la Bucuresti unde va sustine un seminar si un curs de 2 zile in perioada 8 - 10 noimbrie 2013!
             In prima zi, mai exact pe data de 8 noimbrie aceasta va sustine un seminar Reforma Nails , va dura 6 ore, mai exact va incepe la ora 10:00 si se va termina la ora 16:00.

Toti cei ce vor fi prezenta vor primi Certificate de participare, semnate de Valentina Denisenko!
Pentru revervarea locului este necesar sa se achite contravaloarea de 200 Ron a unui voucher, cu care participantii vor putea sa isi achizitioneze produse ReformA Nails, in ziua seminarului.

             In data de 9-10 nombrie 2013, se va sustine un curs de gel si aquarell art, curs ce se va desfasura intre orele 10:00 si 18:00 , curs in cadrul caruia Valentina Denisenko va supraveghea .
Toti participantii vor primi certificate de absolvire ale Academiei Deisenko .Locurile sunt limitate iar rezervare este considerata valabila numai dupa ce este achitat un avans de 50% din pretul cursului.
              La invitatia lansata de Duna Ramona, cea care conduce Reform of Beauty Romania, ucrainianca ValentinaDenisenko a acceptat cu placere sa vina in Romania pentru a sustine acest seminar si acest curs!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu