miercuri, 9 octombrie 2013

Forma Square ( patrata)





               Forma patrata, numita si forma Square este cea mai cunoscuta forma de unghii si cea mai des intalnita, mai ales in Romania!
               Femeile opteaza pentru aceasta forma pentru ca imaginea unghiilor patrate reprezinta  clasicul si cel mai des aceasta forma este asociata cu french-ul alb sau culoarea rosie pe toata unghia!
               Trebuie insa, sa fim foarte atente doarece aceasta forma nu se potriveste tutror femeilor.



               Aceasta forma este potrivita mai ales pentru persoanele cu unghii foarte mici, roase sau deteriorate,iar in acest caz tehnicianul trebuie sa faca prelungirea patului unghial altfel incat unghia sa capete un aspect natural si sanatos!



               Unghiile patrate nu trebuie sa fie foarte late sau butucanoase!La aceasta forma se cere mare atentie la pilit, intrucat trebuie sa pilim toate marginile libere in asa fel incat sa fie perpendiculare intre ele ,iar marginile laterale sa urmareasca linia unghiei naturale si sa nu fie mai late decat unghia naturale!

















           Sfat : In cazul in care o clienta cu unghii foarte foarte scurte doreste o manichiura cu unghii false si opteaza pentru forma patrata, tehnicianul trebuie sa o indrume catre o lungime scurta catre medie, altfel unghiile acesteia nu vor arata deloc natural! Daca se opteaza pentru marimea medie si de exemplu pentru un french permanent, acesta trebuie construit cu grija, cu o linie smile/zambet foarte adanca, ale caror colturi sa ajunga pana la o treime a patului unghial.



***Aceste unghii sunt realizate de mine!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu