miercuri, 9 octombrie 2013

Forma Stiletto - Anna Sikora



      
           Aceasta forma speciala este tot mai cautata. Foarte multe vedete aleg aceasta forma unica, extravaganta, deoarece ofera mainilor un look feminin, in timp ce atrage atentia asupra personalitatii unice.

           Forma caracterizata de extremitate, imparte parerile doamnelor si al domnilor. Sunt mult mai comode decat formele cu colturi sau laterale paralele. 
            La realizarea acestor forme, insa, trebuie sa fim atente la detalii cum ar fi varful care se termina intr-un punct sau lungimea (L,XL,XXL), care este cea mai importanta caracteristica a unghiilor stiletto.
Deoarece vorbim de o forma spectaculoasa, unghiile stiletto nu pot lipsi nici din cadrul concursurilor, mai ales din categoria Nail Art. Ganditi-va ca un stiletto lucrat cu atentie arata foarte bine in fotografii si va poate aduce succes la competitii.
             Forma se caracterizeaza prin marginile drepte care se intalnesc intr-un punct, deci nu are margini paralele ca si unghiile patrate, de aceea se mai numesc si unghii ascutite.
             Inainte de construirea acestei forme, trebuie sa va ganditi la lungimea acesteia, care va fi de 3-6 centimetri. Majoritatea firmelor distribuitoare de 
materiale pentru unghii, va pun la dispozitie sabloane speciale acestor forme, dar in cazul in care nu aveti la indemana aceste sabloane, puteti realiza forma cu suprapunerea sabloanelor clasice, avand grija sa fie aplicate corect.Este foarte important ca sablonul sa fie strans bine sub tot degetul, varful sa se termine intr-un punct si sa aiba o inclinatie foarte mica. 
             La realizarea unui design french, pentru a subtia optic si mai mult forma, prelungirea patului unghial se va face in forma de V. La aceasta forma putem realiza prelungiri ale patului unghial extreme. Trendul unghiilor Stiletto provine din Rusia si Europa Estica reprezentand noua moda in materie de unghii false, fiind predestinate unui look desavarsit, feminin.
             Indiferent daca sunt unghii construite pe sablon sau cu tips, cu gel sau acryl, unghiile Stiletto reprezinta adevarate bijuterii.

             Forma stiletto face ca mana femeii sa arate mult mai delicata, datorita lungimii si design-ului ce poate fi alcatuit dintr-un simplu si mereu elegant French, pana la design multicolor, cu pictura sau flori tridimensionale accesorizate cu bijuterii.

              Un bun technician va poate ajuta sa alegeti marimea si forma ideala mainii dumneavoastra. 
Unghiile Stiletto fac minuni unei maini cu degete scurte. Aceste unghii sunt perfecte femeilor ce isi doresc un look unic, modern ce le va scoate cu desavarsire din anonimat.Se spune ca femeile evita aceasta forma, deoarece se tem de lipsa comoditatii, dar adevarul este ca unghiile Stiletto sunt la fel de comode ca si celelalte forme de unghii ( patrate, ovale, bridge, edge, s.a.m.d.), unele persoane considerandu-le ca fiind cele mai confortabile.
             Pentru a obtine un look garantat si a va pastra unghiile naturale intr-o stare buna, optati intotdeauna pentru un technician profesionist pentru a va aplica si a va intretine unghiile!Desi unghiile stiletto sunt evitate datorita lungimii lor, fiind considerate incomode si incompatibile cu anumite activitati zilnice, totusi galeria foto de mai jos ne arata ca unghiile stiletto trebuie incercate cel putin cu ocazia unor evenimente speciale. Unghiile stiletto vor oferi mainilor un aspect unic si vor atrage privirile admirative ale celor din jur.

Anna Sikora este un artist al unghiilor din Polonia care a dus forma stiletto la arta desavarsita.






***Aceste lucrari sunt realizate de Anna Sikora

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu