joi, 3 octombrie 2013

Manichiura pentru nunta



         Lunile de vara si de toamna sunt preferate de cei care vor sa isi legifereze relatia prin cununie.
In aceasta perioada, viitoarele mirese isi pregatesc imaginea pana la cele mai mici detalii : coafura, manichiura, etc
         Specialistii in domeniul manichiurii au oferit cateva sfaturi pentru viitoarele mirese, care le pot ajuta sa straluceasca intr-una dintre cele mai importante zile din viata!
         Visul oricarei femei este sa aibe o nunta de vis...nunta ideala...iar ea trebuie sa arate impecabil pana in varful unghiilor.
         Pentru a avea o manichiura perfecta este necesar sa se tina cont de stilul si infatisarea miresei, de preferintele ei si nu in ultimul rand, de tendintele in moda.

         Fiecare fata viseaza inca de mica la ziua cea mare ,pe care si-o imagineaza ca fiind cea mai frumoasa zi din viata ei! Pe masura ce creste, ea isi corecteaza scenariul zilei si il adapteaza dupa tendintele actuale si trendurile in moda.

          Ana Sidorenko, art-director si profesor la "Studioul de estetica unghiilor Victoria Klopotova" la Kiev a oferit cateva sfaturi viitoarelor mirese despre manichiura lor in functie de stilul rochiei.

Stilul traditional - rochia este alcatuita dintr-un corset clasic si o fusta voluminoasa si se potriveste de minune cu unghii simple, ele avand o culoare calda, iar forma si lungimea sa fie cat mai apropiate de cele naturale!


Minimalismul englezesc - specific persoanelor care apreciaza libertatea miscarii, specialistii recomanda alegerea unei rochii de mireasa scurte si o manichiura french cu linia zambetului dupa forma cuticulei se va potrivi de minune acestui stil.



Stilul original - rochie de sirena, fiind una dintre cele mai elegante si mai feminine siluete.O astfel de rochie evidentiaza formele trupului feminin.Unei astfel de mirese i s-ar potrivi de minune unghii sub forma de migdale, decorata cu mici bucati de dantela fina sau unghii patrate decorate cu perlute!



Imperiul clasic - specific mireselor care sunt viitoare mamici, carora li se potriveste de minune rochia cu talia inaltasi forme line care sa aminteasca de tinuta ïmperiala".Acest tip de rochia evidentiaza partea de sus a corpului ,dar in acelasi timp camufleaza burta, creand o imagine feminina si totodata foarte eleganta.Acestui tip de mireasa i se potriveste culoarea roz sau bej deschis pe unghii, dar se poate pune pe unghii si o culoare naturala!





Stilul indraznet - este specific mireselor nonconformiste, carora le place sa se deosebeasca de restul mireselor, iar design-erii propun rochiile de mireasa in culori inedite, cum ar fi culoarea piersicii iar manichiura asortata cu rochia de mireasa sau cu buchetul, o manichiura french decorata cu strasuri sau o manichiura cu foite aurii!


*** Toate pozele cu unghii sunt realizate de mine!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu