duminică, 27 octombrie 2013

Mituri despre unghiile cu gel

                  Circula tot felul de vorbe prin intreaga lume in legatura cu aplicarea gelului pe unghii, iar in randurile ce vor urma voi enumera principalele mituri care au facut inconjurul lumii si le voi explica pe fiecare in parte!

1.Daca imi pun unghii cu gel mi se strica unghiile naturale!


Fals! Unghia „naturală“ este un produs mort al organismului uman. Ultimele tehnici au fost create special pentru a nu dăuna în nici un fel organismului uman. În concluzie, produsele nu dăunează nici unghiei, nici organismului. Unghia naturală poate fi afectată doar de tehnicianul care aplică unghii cu gel, dacă acesta nu a lucrat corespunzator.Mare atentie fetelor care isi dau unghiile jos singure, tragand de ele cu dintii... Asa deteriorati serios unghia naturala. Indepartarea lor se face tot la salonul sau la persoana care le-a aplicat. Nu folositi niciodata un adeziv obisnuit pentru a va repara unghiile. Le puteti deteriora!

2.Este vulgar sa port unghii cu gel!



Fals! Folosind unghii cu gel, poți avea lungimea și forma pe care o dorești. Unghiile cu gel pot arăta natural, iar dacă sunt corect lucrate nici nu pot fi deosebite de cele naturale.


3.Daca port unghii cu gel nu mai pot face treburile casnice!

Fals!
Ne referim la unghiile false aplicate de către profesioniști în saloanele de specialitate, și nu la cele pe care le găsim pe tarabele din piață. Aceste unghii cu gel sunt mult mai rezistente decât unghia naturală, iar îndeletnicirile casnice nu vor fi afectate.


4.Unghiile cu gel sunt prea scumpe!

Fals!
Aplicarea de unghii cu gel costă în medie 65 – 150 RON. Întreținerea acestora se face la 2 – 3 săptămâni și costă 45 – 65 RON. Dacă facem o comparație cu un serviciu de manichiură, care costă în medie 20-35 RON și trebuie făcut săptamânal, dintr-un calcul simplu reiese că unghiile false nu sunt chiar atât de costisitoare.


5.Unghii cu gel afecteaza femeile insarcinate!

Fals!
Nu este specificat niciunde nimic despre efectul teratogen (efect asupra organismului fatului) al raditiilor Uv, mai ales daca expunerea se face pe o zona limitata, cum este si in cazul de fata! Dar pentru a fi cu adevarat linistita, poti consulta medicul specializat in acest domeniu!


6.Unghia naturala nu poate respira sub gel!

Fals!
Unghia naturala NU respira!! Unghia naturala este constituita din aproximativ 100 de straturi de celule de keratina moarte !!

Un comentariu:

  1. tu ori ești proasta ori nu știi cum sa mai minți ca sa atragi clientela?!! dezinformeazi lumea! oare nu este înșelăciune asta??

    RăspundețiȘtergere