joi, 3 octombrie 2013

Scoala "Christine Valmy" - Pasaportul INFA





             In anul 2012 Scoala Internationala de Cosmetica 
" Christine Valmy " Bucuresti a fost primita ca membru cu drepturi depline in  Ïnternational Federation of Aestheticians " ( INFA) - Bruxelles , o federatie cu acoperire mondiala.

             Aceasta federatie a fost infiintata in anul 1978 si in momentul de fata este prezenta pe 5 continente iar reputatia acestei federatii creste de la an la an.
             Principalul scop al acestei federatii este promovarea unui nivel foarte inalt de cunostinte profesionale din domeniul esteticii in intreaga lume!

             Calitatea de membru al acestei Federatii ii permite sa organizeze in Romania examene pe diferite domenii de infrumusetare pentru obtirea de PASAPOARTE  INFA, recunoscute in taote tarii lumii.


                   Cine este Christine Valmy?






             Christine Valmy este considerata ca fiind regina frumusetii in America.
             Pe data de 25 ocomrie 2013, celebra Christina Valmy va implina varsta de 87 de ani, dar se pare ca anii nu si-au pus amprenta pe chipul ei!
             Ea este femeia care i-a invatat pe americani ce este cosmetica.
Viata ei poate servi drept scenariu la Hollywood deoarece are toate ingredientele necesare sa obtina un mare succes la public: speranta, pasiuni, dezamagiri, iubire la distanta, impliniri...pe scurt : visul american.

             In anul 1956, Christine a infiintat firma Christine Valmy Inc. ce acopera activitatea de ingrijire profesionala in saloanele de infrumusetare, crearea mai multe game de produse cosmetice de tratament, cat si a unei game de echipament tehnic specializat.


            

               In 1966, a deschis la New York prima sa scoala de machiaj, estetica si manichiura, in prezent astfel de scoli se gasesc si in tari precum : Sua, Canada, Romania, Japonia, India, etc
              In luna mai, anul 1991 s-a infiintat si in Romania Scoala Christine Valmy.
In perioada 1991 - 2012 au absolvit la Bucuresti aproximativ 20.000 de tineri.










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu