joi, 9 mai 2013

Tratare unghie incarnata

 

                 Sistemul 3TO Spange este o tehnica de tratare a unghiilor incarnate sau deformate.Montura este compusa din 3 parti, mai exact 3 fire subtiri de metal (asemanatoare aparatului dentar) si se poate aplica chiar daca exista in acel moment o inflamatie in zona respectiva.Sarmulitele se fixeaza rapid si fara nici o durere ,mai mult decat atat, ele se personalizeaza dupa forma unghiei.


                Aceasta interventie nu este dureroasa si nu presupune imobilizarea la pat precum alte metode, astfel incat imediat dupa aceasta interventie puteti purta pantofi, practica sport (cu exceptia sporturilor care presupun contactul direct cu zona afectata ,cum ar fi fotbalul) si puteti face orice activitati zilnice.
               Pana in prezent ,aceasta metoda a avut un mare succes la aproximativ 300.000 de oameni , inlaturandu-le durerea si totodata scapand de operatiile chirurgicale neplacute( care necesitau si repaus total).



              In Germania a fost adoptata aceasta metoda chiar si de medici ,acestia renuntand la operatiile de extragere a unghiilor sau a colturilor.
              3TO Spange este o solutie de succes si de durata in corectarea unghiei incarnate, aceasta tehnica corecteaza directia de crestere a unghiei si o ajuta sa creasca normal.

              Tratamentul cu Spange s-a practicat inca din anul 1964 si se bazeaza pe ideea protezei de indrrptat dintii.
In anul 1979,in Universitatea Eriangeni din Germania s-a infiintat sectia de Orthonoxie unde tehnica de indreptare a unghiilor s-a dezvoltat.
             Aceasta tehnica de indreptare a unghiilor incarcate a fost acceptat atat de medici ,cat si de pacienti si este cunoscut si practicat si in Romania ,in cateva orase,unul dintre ele fiind Cluj-Napoca.
             3TO Spange se efectueaza doar de tehnicieni specializati si atestati.







                 Statisticile au aratat ca aceasta tehnica a avut succes in 97% din cazuri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu