marți, 14 mai 2013

Nailympics London - International Nail Competition 2013




 Nailympics London - International Nail Competition este olimpiada stilistilor de unghii.
 Daca vorbim despre acest eveniment, lucrurile capata o noua dimensiune, a extremelor si a superlativelor in ceea ce priveste arta pe unghii.



               Acest eveniment se va desfasura si anul acesta pentru a 9 oara  in perioada 21 - 23 septembrie, iar premile consta in 10 trofee si 96 de medalii si vor fi oferite participantilor din toate colturile lumii.






               Participantii vor folosi cele mai noi geluri, lacuri si instrumente, precum si tot felul de decoratiuni, de la flori uscate, sclipici la cochilie zdrobita si multe altele iar toate acestea impreuna cu creativitatea si originalitatea participantilor vor face deliciul arbitrilor, cat si al vizitatorilor.
              Concursul Nailympics  ofera posibilitatea de a vedea cum lucreaza cei mai buni stilisti si de a afla despre cele mai noi geluri, instrumente si servicii de pe piata ,impreuna cu demonstratii si cadouri promotionale.
              Se zvoneste cum ca olimpiada stilistilor de la Londra vrea sa se impuna ca fiind cel mai important eveniment anual din domeniu.
              Nailympics London - International Nail Competition este organizat de revista Scartch ca parte a evenimentului Olympia Beaty si se desfasoare la Grand Hall, Olympia Exhibition Centre,Londra.

Concursul este impartit in 3 divizii : 

Divizia 1 : Novice 

- este pentru tehnicienii studenti si profesionisti care nu au participat niciodata la o competitie recunoscuta de profil

Divizia 2 : Ucenic 

- este pentru tehnicienii studenti si profesionisti care au mai concurat la o competitie dar nu au castigat niciodata o competitie, situandu-se pe locurile secundare

Divizia 3 : Maestru

- este pentru orice competitor care a castigat un titlu international, situandu-se pe locul I in orice competitie recunoscuta de profil sau are recunoastere de competitor de top.

Concurentii pot alege una dintre categoriile de mai jos pentru a participa la concurs : 
- forma in acryl
- varfuri L&P  acrilice si constructue
- Gel UV
- Unghii Stiletto
- Infrumusetare ( decorare)
- Gel Soak Off
- unghii artistice (Mixed Media) la pachet

De asemenea participantii mai pot castiga medalii pe divizii pentru: 
-Marele castigator
-Cel mai mare scor pe echipe
-Cel mai mare scor individual
-Cel mai bun tehnician din Regatul Unit

            Pentru a vedea cam cum se desfasoare acest eveniment, m-am gandit sa va arat o filmare de la olimpiada din anul 2012, care s-a desfasurat in perioada 22 - 24 septembrie.

Pentru a intelege cu exactitate ce inseamna arta pe unghii atunci cand vorbim despre acest concurs, o sa va arat cateva poze cu lucrari realizate in anii anteriori.




















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu