joi, 2 mai 2013

Pedichiura canina




                 Am tot scris despre manichiura noastra ,despre rasfatul unghiilor noastre ,dar s-a gandit oare cineva la animalutele noastre de companie ? 
Oare ele n-ar vrea sa fie putin rasfatate ?
Oare nu si-ar dori si ele sa fie in pas cu moda in materie de unghiute? 
               Eu tind sa cred ca da, avand in vedere ca in ultimii anii nail art-ul pentru animalele de companie a acaparat saloanele specializate in acest domeniu ,din America. 
               Waren London ,companie dedicata produselor pentru caini a creat si comercializeaza Pawdicure Polish Pens.
Aceste lacuri de unghii se usuca in 40 de secunde , asa ca animalele noastre de companie nu vor fi nevoite sa stea mult timp cuminti.
Aceste oja pentru catei sunt ambalate sub forma unei carioci (stilou) si se pot aplica foarte usor ,se usuca repede ,nu sunt toxice si se indeparteaza foarte usor.
Momentan aceste lacuri le puteti gasi in doar 7 culori.
               Femeile cand merg sa isi faca manichiura ,se simt atat de bine ,se relaxeaza , dar oare cat de mult se relaxeaza un patruped? Cam atat de mult........... :) 




In urmatoarele fotografii ,patrupedele canine ne vor prezenta ce tipuri de manichiura se poarta in acest an ...doar nu credeati ca ele isi fac unghiile oricum :D 






















          Dupa cum puteti observa ,patrupedele canine se ntrec in manichiuri extravagante si pozeaza in pozitii cat mai profesioniste!
  
       Le multumim ca au fost de acrd sa ne arate fotografi cu unghiutele lor frumoase :) 


         










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu