duminică, 6 aprilie 2014

Aparatura electrica intr-un salon



                                       Aparatura electrica intr-un salon



                 Majoritatea etapelor de lucru in zilele noastre sunt realizate manual, dar pentru a economisi din timpul de lucru, avem nevoie de aparatura electrica, care la randul ei are nevoie de ingrijire speciala.

                O firma cu renume, va va oferi o garantie de cel putin 12 luni, iar daca va ofera servicii in service propriu, cu siguranta ati facut o alegere buna.O lampa de masa care ne ofera lumina apropiata de cea naturala, este foarte importanta. Desi sunt multe magazine de unde puteti achizitiona lampi de masa, specialistii unghiilor false ne pun la dispozitie lampi cu lumina puternica, care nu ne afecteaza vederea si care sunt lipsite de raze UV, pentru a evita intarirea materialelor in timpul lucrului.



                  Lampa UV reprezinta una din cele mai importante aparate ale tehnicienelor. Acestea sunt disponibile in mai multe variante, cu tuburi de 7 sau 9 W, cu 1,2,4 sau 6 tuburi, unele sunt dotate cu temporizator si cu ventilatie. Deoarece tuburile UV isi pierd puterea dupa un timp, acestea trebuie schimbate in mod regulat. Acestea se pot testa cu gelurile, aplicand un strat de gel, care se va intari in scurt timp daca tuburile sunt noi, sau in timp mai indelungat daca tuburile sunt deja foarte uzate.

               Tuburile se schimba foarte usor. In zilele noastre se gasesc si lampi UV, care sunt dotate cu leduri care intaresc gelurile in timp mult mai scurt. De asemenea aceste lampi se gasesc in diferite forme si culori pentru a fi un accesoriu al salonului.

              Pila electrica este celalalt aparat foarte important in salon, deoarece reduce timpul de lucru. Utilizand capetele de slefuit in functie de etapa de lucru, se poate realiza si o manichiura simpla rapid si simplu. Cele mai folosite capete sunt cele de hartie, diamant si carbid. Aceste capete vor indeparta cu usurinta atat gelul, cat si portelanul de pe unghii.
Daca intretinerea pilei electrice se face corespunzator si periodic, durata acesteia va fi de minim 2 ani, dar nu e rar ca un aparat sa functioneze chiar si 4-6 ani.

             Aspiratorul de praf si el este foarte important intr-un salon, deoarece in timp ce se pilesc unghiile, se formeaza praf mai fin sau mai dur in functie de unghii, construite cu gel sau cu portelan. La pilirea unghiilor cu gel se formeaza un praf foarte fin care ramane in aer timp indelungat, iar la pilirea unghiilor cu portelan se formeaza un praf dur si greu care se aseaza imedeat. In ambele cazuri este recomandata utilizarea unui aspirator de praf, prevazut cu saculet, care se poate goli foarte simplu, indiferent ca aspiratorul nostru este incorporat in masa de lucru sau este prevazut cu suport pentru maini si asezat pe masa de lucru.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu