joi, 13 februarie 2014

Cum Sa-mi Aleg o Manichiurista Buna?



                 Cum Sa-mi Aleg o Manichiurista Buna?


          Stim cat de greu este sa fii mereu in pas cu moda, sa cunosti cele mai noi tehnici de constructie si de decor, sa stii cum sa folosesti cele mai noi produse, dar clientilor le este si mai greu sa-si aleaga o manichurista de incredere.

         Unele isi doresc manichiuriste de top, unghii realizate de campioane olimpice sau de instructoare de unghii false, care lucreaza doar cu produse de cea mai buna calitate, in mod normal si la un pret mai ridicat.

          Altii prefera incepatoarele care au invatat intr-o scoala recunoscuta,sau mai rau de atat [e cele care nu au participat la nici un curs de baza si care nu au experienta. Ele lucreaza mai incet si la un pret redus.

           A treilea categorie sunt persoanele care au participat la cursuri de perfectionare, folosesc produse de calitate si straduiesc in fiecare zi sa realizeze unghii minunate.
Nimic nu este mai neplacut, decat sa primesti unghii care se rup sau dezlipesc dupa cateva zile. Nu numai ca arata urat, dar te doare unghia. In plus trebuie sa faci din nou programare la manichiurista, petreci la ea inca 2 ore, platesti doua ori si totusi nu garanteaza nimeni, ca de data asta unghiile tale vor fi rezistente.


V-am pregatit cateva sfaturi, ca sa eviti manichiuristele neprofesionale, care poate sa-ti distruge unghiile:


            Primul lucru pe care poti sa intrebi cand cauti o manichiurista noua este durata constructiei. In mod normal, o manichiurista priceputa realizeaza 10 unghii cu forme simple, intr-o ora si 30 de minute, 3-4 ore daca este incepatoare. Daca o manichiurista experimentata are nevoie de mai mult timp, acest lucru poate sa-ti fie un semn de alarma.

           Fii atenta la igiena! Este usor de observat cat de curate sunt pensulele, cutiile si lampa manichiuristei. Daca este dezordonata si instrumentele nu sunt curatate, acest lucru poate sa-ti trezeasca dubii legate de profesionalismul ei.

           Cursurile de perfectionare sunt foarte importante, ca sa cunoasca manichiurista cele mai noi tehnici si cele mai noi trenduri. Intreaba cu incredere daca a participat in ultima vreme la un curs de perfectionare, si unde a invatat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu