sâmbătă, 22 februarie 2014

5 trenduri in domeniul manichiurii pentru anul 2104




            Unghiile sunt cele care atrag privirile oamenilor, atat cunoscuti, cat si necunoscuti!


            Trendurile in ceea ce priveste nuantelee de oje, formele unghiei, tipul de manichiura, etc  vin si pleaca, insa trendul care nu dispare niciodata este acela de a avea tot timpul unghiile ingirjite si o manichiura impecabila indiferent de complexitatea acesteia.
Unghiile reprezinta cartea de vizita a unei femei!

In urmatoarele randuri va voi face cunoscute tendintele in domeniul manichiurii pentru anul 2014: 

1. Negrul clasic ( Clasic Black) 

- manichiura neagra nu se va demoda niciodata. Fie ca o adaptam la noile tendinte sau la noile forme de unghii care se poarta in acest an, oja neagra are locul ei in trendurile manichiurii.




2. Manichiura Galaxy

Nu este  cel mai complicat model de manichiura insa necesita foarte multa rabdare, atentie, imaginatie si un pic de indemanare.




























3. Forme geometrice
- motivul geometric se impune in toate domeniile ce tin de fashion. A fost in mare voga in ceea ce priveste vestimentatia, accesoriile, incaltamintea si isi face aparitia chiar si in tendintele manichiurii noului an.
Lasati-va imaginatia sa se dezlantuie in voie si pictati-va unghiile cu cele mai trasnite modele geometrice.
















4. Manichiura 3D

- Acest tip de manichiura se poate realiza foarte usor si rapid cu ajutorul accesoriilor tridimensionale care se aplica in doar cateva minute si efectul este garantat.Insa se pot face modele florale si din gel 3D sau Acril , insa acestea sunt mult mai complexe si necesita un timp mai mare pentru a fi realizate!




5. Unghiile Glamour ( unghii stralucitoare)

- Se stie de foarte mult timp ca un strop de stralucire te face sa prinzi aripi, sa zbori, sa te simti si sa te porti altfel, indiferent ca porti un accesoriu stralucitor, o rochie sau de ce nu, unghii stralucitoare.







                                                                                             

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu