duminică, 2 februarie 2014

Cum sa desenezi un ursulet ?

Cum sa desenezi un ursulet? 



In urmatoarele randuri vei invata cum sa desenezi un ursulet, de unde sa pornesti, unde sa inchei desenul si care sunt secretele unui desen reusit!

Pasul 1 

Vom incepe prin a da forma capului, corpului si membrelor reprezenate prin cercuri la care se vor adauga liniile directoare faciale!











Pasul 2

Continuam cu conturarea urechilor si incepem modelarea membrelor prin rotunjire asa ca in poza alaturata . In momentul in care am terminat toate astea,  putem desena un nas in forma de inimioara pentru a da ursuletul aspectul de dragalas!





Pasul 3

Cu pasi repezi ne apropiem de final! Conturam blana in jurul fetei pentru un aspect cat mai natural si adaugam liniile de zambet!Incheiem prin unirea membrelor in zona gatului si modelarea picioarelor!




Pasul 4 

Indata ce am terminat pasul 4 , trecem sa adaugam caracteristicile faciale ale acestui ursulet de Valentine"s day! Conturam ochii, decoram interiorul urechilor, adaugam motul de puf de pe cap, adaugam linia de cusatura de pe picioarele ursuletului si adaugam linia de detaliu la gura acestuia!




Pasul 5


Se coloareaza ochii cu rosu si se adauga punctele din interiorul acestora pentru a crea efectul de stralucire a ochilor!Coloram nasul, conturam inimioare pe talpile picioarelor si conturam in mare o inima pe pieptul ursuletul ajutadu-ne de conturul gatului, mainilor si al picioarelor, exact ca in poza alaturata! Apoi stergem toate liniile ajutatoare si de conturare care le-am facut in primele doua etape!

Pasul 6


Dupa ce ati terminat pasul 5 ar trebui ca desenul dumneavoastra sa arate asa, gata pregatit pentru a fi colorat!Singura sarcina ramasa este sa va aloegeti culorile cu care sa il colorati in functie de gustul dumneavoastra!




In imaginea urmatoare aveti un ursulet gata colorat care sa va serveasca ca si model si sa va ajute sa va alegeti culorile potrivite!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu