duminică, 27 aprilie 2014

Unghiile Stiletto - trend la animale













Exceptie de la regula (unghii stiletto) fac parte ultimele 2 imagini in care se poate observa ca indiferent de forma unghiei naturale ,unghiile se pot ingriji :p 


Unghiile pisicilor


               Daca patrupedele canine se rasfata facandu-si unghiile ,credeti ca pisicile se lasa mai prejos ? In urmatoarele fotografii , cateva pisicute ne arata ce preferinte au cand vine vorba de unghiutele lor.

























M-am gandit sa inchei acest articol cu un banc referitor la pisici, mi s-a parut foarte haios si am decis sa il impartasesc cu voi :)


"Ce e mic ,negru, sta in copac si zice -miau- ?
Pisica!
Ce e mic, negru, sta la baza copacului si zice -ham-ham-?
Tot pisica, a cazut din copac si nu mai stie ce vorbeste! "


Pedichiura cainilor



                 Obiceiul de a duce căţelul sau pisica la salonul de înfrumuseţare a devenit din ce în ce mai frecvent peste tot in lume.
Pentru că animalele de companie nu pot ieşi la plimbare pe stradă oricum, stăpânii le răsfaţă cu vizite la salonul de toaletaj, unde acestea sunt tunse, frezate, spălate şi li se face  pedichiura.  

                 In ultimii anii nail art-ul pentru animalele de companie a acaparat saloanele specializate in acest domeniu ,din America. Waren London ,companie dedicata produselor pentru caini a creat si comercializeaza Pawdicure Polish Pens.
Aceste lacuri de unghii se usuca in 40 de secunde , asa ca animalele noastre de companie nu vor fi nevoite sa stea mult timp cuminti. Dupa cum puteti observa ,patrupedele canine se Intrec in manichiuri extravagante!