sâmbătă, 22 februarie 2014

Totul pentru mirese : rochie, unghii, tort, destinatii




            Lunile de vara si de toamna sunt preferate de cei care vor sa isi legifereze relatia prin cununie.
In aceasta perioada, viitoarele mirese isi pregatesc imaginea pana la cele mai mici detalii : coafura, manichiura, etc
         Specialistii in domeniul manichiurii au oferit cateva sfaturi pentru viitoarele mirese, care le pot ajuta sa straluceasca intr-una dintre cele mai importante zile din viata!
         Visul oricarei femei este sa aibe o nunta de vis...nunta ideala...iar ea trebuie sa arate impecabil pana in varful unghiilor.
         Pentru a avea o manichiura perfecta este necesar sa se tina cont de stilul si infatisarea miresei, de preferintele ei si nu in ultimul rand, de tendintele in moda.

          Ana Sidorenko, art-director si profesor la "Studioul de estetica unghiilor Victoria Klopotova" la Kiev a oferit cateva sfaturi viitoarelor mirese despre manichiura lor in functie de stilul rochiei.

Stilul traditional - rochia este alcatuita dintr-un corset clasic si o fusta voluminoasa si se potriveste de minune cu unghii simple, ele avand o culoare calda, iar forma si lungimea sa fie cat mai apropiate de cele naturale!


Minimalismul englezesc - specific persoanelor care apreciaza libertatea miscarii, specialistii recomanda alegerea unei rochii de mireasa scurte si o manichiura french cu linia zambetului dupa forma cuticulei se va potrivi de minune acestui stil.

Stilul original - rochie de sirena, fiind una dintre cele mai elegante si mai feminine siluete.O astfel de rochie evidentiaza formele trupului feminin.Unei astfel de mirese i s-ar potrivi de minune unghii sub forma de migdale, decorata cu mici bucati de dantela fina sau unghii patrate decorate cu perlute!


Imperiul clasic - specific mireselor care sunt viitoare mamici, carora li se potriveste de minune rochia cu talia inaltasi forme line care sa aminteasca de tinuta ïmperiala".Acest tip de rochia evidentiaza partea de sus a corpului ,dar in acelasi timp camufleaza burta, creand o imagine feminina si totodata foarte eleganta.Acestui tip de mireasa i se potriveste culoarea roz sau bej deschis pe unghii, dar se poate pune pe unghii si o culoare naturala!


Stilul indraznet - este specific mireselor nonconformiste, carora le place sa se deosebeasca de restul mireselor, iar design-erii propun rochiile de mireasa in culori inedite, cum ar fi culoarea piersicii iar manichiura asortata cu rochia de mireasa sau cu buchetul, o manichiura french decorata cu strasuri sau o manichiura cu foite aurii!


*** Toate fotografiile cu unghii postate pana acum sunt realizate de mine!


        In continuare va voi arata cateva manichiuri foarte elegante pentru mirese, modele care niciodata nu dau gres!Tin sa precizez ca urmatoarele imagini cu unghii nu sunt realizate de mine , ci sunt achizitionate din diferite surse!








Miresele nu intampina probleme doar in alegerea manichiurii pentru noaptea magica, ci si in alegerea tortului de nunta, asa ca m-am gandit sa va vin in ajutor cu cateva sugestii care sper sa va fie de folos! 







Si daca toata petrecerea a fost pregatita, mireasa a ales rochie, coafura, manichiura, etc mai ramane ca tinerii casatoriti sa aleaga destinatia perfect pentru o luna de miere minunata!In continuare puteti vedea unele dintre cele mai frumoase locuri in care puteti petrece luna de miere!

1. Praga (Cehia) - Un oras plin de cultura, de castele si de mister.

2.Dubrovnik - Orasul este denumit "Perla Adriaticii" si reprezinta una dintre cele mai frumoase locatii pentru o luna de miere ca in basme.


3.Thailanda - este o destinatie pe care trebuie sa o vizitezi macar o data in viata, este cu siguranta un loc care va va taia respiratia si va va crea adevarate amintiri de neuitat. Golful Maya este unul dintre cele mai vizitate locuri din Thailanda asa ca nu ar trebui sa il ratezi.

4. Sri Lanka - 

Plajele exotice si padurile tropicale fsunt cele care alcatuiesc un peisaj ideal pentru o luna de miere asa cum ai visat. Nisipurile albe si marea limpede va vor atrage ca printr-o magie.


5. Insulele Maldive - insulele Maldive sunt cunoscute pentru unele dintre cele mai curate si mai frumoase ape din lume, limpezi si calde.


6. Cancun - Cancun va ofera peisaje de vis si distractie!tim foarte bine ce petreceri ies atunci cand se pun mexicanii pe distractie asa ca nu vei sta degeaba nicio clipa.


7.Toscana 

8. Verona - Casa Julietei va asteapta, iar balconul este acolo pentru cea mai frumoasa declaratie de dragoste si pentru amintiri speciale din luna de miere. Gradina Julietei de asemenea este un loc plin de emotie, de dragoste si de romantism. Va fi o luna de miere de vis!


9. Zanzinbar




Seminar cu Jenny Eugenia Ciobanu


                                            Seminar cu Jenny Eugenia Ciobanu


19.01.2014 - am participat la un seminar demonstrativ oferit de d-na Jenny si noua, cursantelor, ne-au fost prezentate tehnicile de realizare a catorva modele pe care le puteti vedea in imaginile ce urmeaza !











In continuare puteti vedea fotografi din timpul seminarului cu toate cursantele, cat si fotografii cu operele d-nei Jenny....






















5 trenduri in domeniul manichiurii pentru anul 2104




            Unghiile sunt cele care atrag privirile oamenilor, atat cunoscuti, cat si necunoscuti!


            Trendurile in ceea ce priveste nuantelee de oje, formele unghiei, tipul de manichiura, etc  vin si pleaca, insa trendul care nu dispare niciodata este acela de a avea tot timpul unghiile ingirjite si o manichiura impecabila indiferent de complexitatea acesteia.
Unghiile reprezinta cartea de vizita a unei femei!

In urmatoarele randuri va voi face cunoscute tendintele in domeniul manichiurii pentru anul 2014: 

1. Negrul clasic ( Clasic Black) 

- manichiura neagra nu se va demoda niciodata. Fie ca o adaptam la noile tendinte sau la noile forme de unghii care se poarta in acest an, oja neagra are locul ei in trendurile manichiurii.




2. Manichiura Galaxy

Nu este  cel mai complicat model de manichiura insa necesita foarte multa rabdare, atentie, imaginatie si un pic de indemanare.




























3. Forme geometrice
- motivul geometric se impune in toate domeniile ce tin de fashion. A fost in mare voga in ceea ce priveste vestimentatia, accesoriile, incaltamintea si isi face aparitia chiar si in tendintele manichiurii noului an.
Lasati-va imaginatia sa se dezlantuie in voie si pictati-va unghiile cu cele mai trasnite modele geometrice.
















4. Manichiura 3D

- Acest tip de manichiura se poate realiza foarte usor si rapid cu ajutorul accesoriilor tridimensionale care se aplica in doar cateva minute si efectul este garantat.Insa se pot face modele florale si din gel 3D sau Acril , insa acestea sunt mult mai complexe si necesita un timp mai mare pentru a fi realizate!




5. Unghiile Glamour ( unghii stralucitoare)

- Se stie de foarte mult timp ca un strop de stralucire te face sa prinzi aripi, sa zbori, sa te simti si sa te porti altfel, indiferent ca porti un accesoriu stralucitor, o rochie sau de ce nu, unghii stralucitoare.